Meireles potpisao za Liverpool

Zamjena za Mascherana?

Meireles potpisao za Liverpool

Edmir Škorić

Iz engleskog Liverpoola su potvrdili potpisivanje portugalskog veznjaka Raula Meirelesa koji je za 14 miliona eura stigao iz Porta.

Meireles (27) član je portugalske nogometne reprezentacije koja je nastupila na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a sa Redsima je dogovorio saradnju na četiri godine.

Ovaj transfer stigao je kao grom iz vedra neba, a navodno su na Anfieldu u Portugalcu pronašli brzu zamjenu za Javiera Mascherana. Argentinac je, podsjećamo, sve bliži odlasku iz Liverpoola.

Menadžer Liverpoola Roy Hodgson je, navodno, zainteresovan za Fulhamovog lijevog beka Paula Koncheskyja, dok se spominje i mogućnost kupovine Carltona Colea, napadača West Ham.

Prelazni rok traje do utorka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.