Meirelles najviše dvije sedmice "out"

Meirelles najviše dvije sedmice "out"

Edmir Škorić

Liverpool nogometaš sredine terena Raul Meireles pauzirat će između jedne i dvije sedmice zbog povrede ključne kosti.

Portugalac je nezgodno pao u duelu Liverpoolu protiv niželigaša Exetera u Carling Cupu, zbog čega je igru morao napustiti već u 20. minuti.

Liverpoolov menadžer Kenny Dalglish rekao je u razgovoru za klupsku službenu web stranicu kako je povreda lakše prirode, iako se u prvi mah činila pun ozbiljnijom.

"Oštetio je ključnu kost, ali to je samo jedna ili dvije sedmice pauze. Sretni smo što se tako na kraju završilo", rekao je Dalglish.

Meireles je na Anfield stigao prošle sezone, kada je klubom upravljao bivši trener Roy Hodgson. Odtada je postigao neke važne pogotke, kao onaj u 1:0 pobjedi nad Chelseajem u Londonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije