Meksikanci danas treniraju u Georgia Domeu

Uoči duela Meksiko - BiH

Meksikanci danas treniraju u Georgia Domeu

Adnan Beganović

Reprezentativci Meksika, s kojima će naš nacionalni tim odigrati prijateljski susret u četvrtak ujutro u 2 sata po našem vremenu, danas će u Atlanti odraditi prvi zajednički trening.

Naime, meksički reprezentativci koji dolaze iz evropskih klubova već su doputovali u Atlantu (Giovani Dos Santos, Hector Moreno, Carlos Salcido, Javier Hernandez, Pablo Barrera i Francisco Javier Rodriguez), dok će selektor Jose Manuel de la Torre i reprezentativci koji nastupaju za meksičke klubove danas doputovati u američki grad.

Prema pisanju meksičkih medija već danas će naši protivnici odraditi jedan trening u Georgia Domeu.

Podsjetimo, Torre će za duel sa našom reprezentacijom računati na sljedeće igrače:
Golmani: Jesus Corona i Alfredo Talavera.
Odbrambeni red: Paul Aguilar, Ivan Estrada, Maza Rodriguez, Edgar Duenas, Jonny Magallon, Hector Moreno, Jorge Torres Nilo i Carlos Salcido.
Vezni red: Gerardo Torrado, Izrael Castro, Jesus Zavala, Antonio Naelson Sinha i Luis Perez.
Napadači: Giovani dos Santos, Edgar Pacheco, Pablo Barrera, Nestor Calderon, Jose Maria Cardenas, Aldo de Nigris i Chicharito Hernandez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.