Meksiko smijenio De La Torrea

Koban poraz od Hondurasa

Meksiko smijenio De La Torrea

Nakon poraza od Hondurasa na domaćem terenu u meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, selektoru fudbalske reprezentacije Meksika Joseu Manuelu de la Torreu uručen je otkaz.

Na njegovo mjesto uskočit će dosadašnji član stručnog štaba, Luis Fernando Tena koji će imati zadatak u preostala tri meča odvesti Sombrerose do jednog od prva tri mjesta.

Završnica Konkakaf zone kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u fudbalu bit će izuzetno zanimljiva jer je sedmo kolo donijelo nekoliko neočekivanih rezultata.

Prije svega se to odnosi na poraz Meksika na domaćem terenu od Hondurasa, a isto donekle važi i za poraz selekcije SAD-a od Kostarike koja se tako probila na čelnu poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.