Fudbaler Sarajeva pred derbi

Melunović: Vjerujem u pobjedu protiv Želje

Fudbaler Sarajeva Alen Melunović očekuje da u velikom gradskom derbiju protiv Željezničara njegova ekipa upiše pobjedu i tri boda.

Također, Melunović smatra da iako Željo ima veliku prednost, borba za titulu još nije gotova.

"Očekujem da uđemo ozbiljno u utakmicu, da igramo kolektivno i timski, kao što smo odigrali u Banjaluci 90 minuti. Mislim da ako sutra pružimo igru kao tamo, možemo doći do pobjede", rekao je Melunović.

Bio si povrijeđen, kakva je situacija  sa povredom?

"Bio sam povrijeđen, izašao sam u toj utakmici jer sam osjetio bol u zadnjoj loži. Međutim, radio sam terapije jedno sedam dana, tako mislim da će to biti dobro za ovu utakmicu".

Da li može Sarajevo doći do pobjede u derbiju?

"Iskreno, ja sam optimista i sigurno vjerujem u pobjedu Sarajeva. Što se tiče titule, Željo još nije osvojio titulu. Sve dok postoji ikakva šansa za osvajanje titule, ja vjerujem u to", dodao je Melunović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije