Trener Travnika razočaran porazom

Memić: Nismo znali postići gol

Trener Travnika Almir Memić smatra da je njegov tim zaslužio bod u Mostaru.

 

Zrinjski je u susretu trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine savladao Vezire s 1:0, a Memić smatra da je njegov tim imao priliku da dođe do boda.

 

Međutim, realizacija je zakazala u večeranjem meču...

 

"Ispada da je Zrinjski na kraju zasluženo pobijedio. Međutim, mislim da smo na kraju zaslužili bod. Imali smo šanse, ali nisamo znali kazniti protivnika. Čestitam Zrinjskom na pobjedi", istakao je Memić nakon utakmice.

 

Travnik je u Mostar stigao po jedan bod. Travničani su imali šanse za kojima će žaliti.

 

"Čestitam Zrinjskom na pobjedi. Mi smo prepustili loptu protivniku, došli smo po bod, koji smo pokušali zatvorenom igrom osvojiti. Kažem još jednom, nismo znali iskoristiti svoje šanse", dodao je Memić nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Travnik u narednom kolu dočekuje Čelik na Piroti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.