Član stručnog štaba FK Željezničar

Memić: Sarajevo je dobra ekipa, no očekujemo dobar rezultat

Do velikog bosanskohercegovačkog derbija ostalo je još nekoliko sati. Od 18 sati na Grbavici će snage odmjeriti dva najveća bosanskohercegovačka kluba, Željezničar i Sarajevo, a pred ovaj duel u taboru domaćeg tima vlada dobro raspoloženje.

Ekipa našeg portala razgovarala je sa članom stručnog štaba FK Željezničar, Almirom Memićem, koji očekuje dobru fudbalsku predstavu.

"Pozitivna je atmosfera, pojedini igrači su se vratili u ekipu koji su bili povrijeđeni i situacija je mnogo bolja nego prije deset dana. Spreman će za utakmicu biti i Eldar Hasanović, zadovoljni smo s igrama Zolotića, Jamaka i Sadikovića", za SportSport.ba je izjavio član stručnog štaba FK Željezničar, Almir Memić.

"Sarajevo je protiv Olimpica igralo dosta dobro. Imali su nekoliko prilika u prvom poluvremenu koje su morali realizovati, ali sreća im nije bila saveznik. Mi smo spremni, derbi je derbi i naš cilj je sačuvati mrežu netaknutom u prvom susretu. Ponavljam, Sarajevo je dosta dobra ekipa, dobro posložena, no sreća im na otvaranju sezone nije bila saveznik. Nadam se da će im sreća i u trećem susretu proljetne sezone okrenuti leđa. Međutim, znamo kako se igra u Kupu i očekujemo pozitivan rezultat", dodao je Memić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti