Defanzivac FK Željezničar

Memija: Dajemo maksimum, znaju se naši ciljevi

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara već nekoliko dana se u Međugorju spremaju za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH. 

Izabranici Edisa Mulalića u svojoj tradicionalnoj bazi rade naporno kako bi što spremniji dočekali drugu polusezonu, a zadovoljstvo onim što je dosad napravljeno na pripremama nije krio ni defanzivac Kerim Memija.

"Zadovoljan sam kako teku pripremu, stvarno se radi dobro i kvalitetno na treninzima i svaki igrač daje svoj maksimum", istakao je Kerim Memija na samom početku razgovora za SportSport.ba. 

Memija je dodao da u taboru Željezničara vlada dobra atmosfera. 

"Sasvim sigurno da je atmosfera dobra u timu. Svi se družimo, nema izdvajanja, a što se tiče nametanja, svima nama odgovara konkurencija i da se izvuče samim tim i maksimum iz nas", dodaje Memija. 

Kada su u pitanju ambicije tima sa Grbavice, Memija ističe: 

"Došlo je par provjerenih igrača i na njima je da se nametnu i izbore mjesto u prvoj postavi. Znaju se naši ciljevi, a to je izlazak na evropsku scenu i dat ćemo svoj maksimum da to i ostvarimo."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar u posljednje vrijeme dosta pažnje posvećuje ishranu.

"Meni je super na pripremama. Pazi se našu ishranu, a uveli smo i jedan novi dodatak prehrane GE132 koji je stvarno super i želio bih ga preporučiti svim sportistima", istakao je Kerim Memija na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi