Menadžer Joaquina "tjera" u Juventus

"Spremni smo pregovarati"

Menadžer Joaquina "tjera" u Juventus

Edmir Škorić

Menadžer krilnog igrača Valencije Joaquina ističe da su on i njegov klijent spremni pregovarati s Juventusom, ukoliko ga torinski klub bude želio dovesti.

Juventus je trenutno bez Sissoka (Afrički kup nacija), Mauro Camoranesija koji je povrijeđen a Tiago je sve bliži madridskom Atleticu. Dakle, jasno je da vezni red Stare dame "siromašan".

Eduardo Espejo, menadžer Joaquina, spreman je svog klijenta poslati u Juventus.

"Vidjet ćemo što će se događati tijekom januarskog prelaznog roka i kako će se stvari odvijati. U ovom trenutku ništa ne postoji, ali ako stigne ozbiljna ponuda, onda ćemo je dobro promotriti", kazao je Espejo za Calciomercato.it.

"Juventusu treba igrač, ali na toj poziciji mogu naći još dosta drugih igrača. Joaquin je dobro igrao za Valenciju. I, hoće li otići u januaru? To ovisi o tome što će Juventus ili neki drugi klubovi ponuditi Valenciji. Odluka je njihova", dodaje Espejo, tvrdeći da na Mestalli vlada kriza.

"Istina je da je Valencia u malo težoj financijskoj situaciji, ali moramo čekati da nas klub obavijesti o svim ponudama."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.