Menadžer tvrdi: Di Natale ne ide u Firencu!

Menadžer tvrdi: Di Natale ne ide u Firencu!

Edmir Škorić

Spominjao se mogući odlazak Antonio Di Natalea iz Udinesea nakon Svjetskog prvenstva. No, njegov menadžer Bruno Carpeggiani ističe kako do toga neće doći.

Sadašnji sportski direktor Udinesea Pierpaolo Marino je nedavno kazao kako će talijanski napadač Antonio Di Natale poslije SP-a preći u redove Fiorentine.

"Ne znam na osnovu čega je Marino rekao ovakve stvari. Ne mogu shvatiti kako će Di Natale ići u Firencu. Iskreno, ne znam ništa", kazao je Carpeggiani za Tuttomercatoweb.com.

"Trenutno Antonio razmišlja samo o Udineseau i nastupu na Svjetskom prvenstvu. Ostale stvari ne postoje, pa bi stoga Udineseovi navijači trebali ostati mirni", dodao je menadžer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.