Menadžeru Stokea Ukrajina nije u Evropi

Menadžeru Stokea Ukrajina nije u Evropi

Edmir Škorić

Tony Pulis, menadžer Stoke Cityja za koji brani bh. golman Asmir Begović, smatra da je gostovanje u Kijevu kod ukrajinskog Dinama "problem jer nije u Evropi".

Stoke večeras igra u Kijevu protiv Dinama u prvoj utakmici grupne faze Evropske lige. Pored ovih ekipa, u grupi su još turski Bešiktaš i izraelski Maccabi Tel Aviv.

"Naš najveći problem je to što smo u grupi dobili tri momčadi koje nis uu Evropi. Da li je Ukrajina u Evropi?", pitao se Pulis, što je šokiralo ukrajinske novinare.

"Smatram da smo imali peh kada smo izvukli momčadi koje su smještene tako daleko od Engleske. Naše najkraće putovanje je nešto preko četiri sata leta. Ali, što je tu je, moramo to prihvatiti i krenuti dalje", dodao je Pulis.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.