Menez: Ibrahimović je pravo čudovište

Francuz o svom novom saigraču

Menez: Ibrahimović je pravo čudovište

Veznjak ekipe Paris Saint-Germaina, Jeremy Menez pohvalio je svog novog saigrača Zlatana Ibrahimovića te je kazao kako je on pravo 'čudovište'.

Menez je kako kaže svjestan koliko je opasan Ibrahimović te je također istakao kako je igrao u par navrata protiv švedskog napadača tokom svog boravka u Romi.

 

"Ibra je veoma jak igrač. Po mom mišljenju on je pravo čudovište", kazao je Menez za Le Parisien dodavši:

 

"Ovi sjajni igrači koje PSG dovodi će sve da dodatno motivišu. Konkurencija vas tjera da dajete sve od sebe".

 

Menez je svjestan da će biti teško da se izbori za mjesto u prvoj postavi te je također istakao kako namjerava ostati u PSG-u do daljnjeg.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Možda karijeru i završim u PSG-u, ali ukolio i jednog dana odem u veći klub biće to zato što sam se u Parizu poboljšao zbog sjajne konkurencije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.