Menez nezadovoljan statusom u Romi

Želi napustiti klub

Menez nezadovoljan statusom u Romi

A. Beganović
Teme:

Mladi francuski fudbalski internacionalac, Jeremy Menez, nezadovoljan statusom u Romi želi na kraju sezone napustiti klub.

Menez je u redove popularne "vučice" stigao kao veliko pojačanje prošlog ljeta iz Monaca, a transfer je iznosio 12,5 miliona eura. Međutim, u premijernoj sezoni u Seriji A nije se dobro snašao te je do sada odigrao 26 utakmica, iako je većinu počinjao na klupi.

Menez je jedan od igrača kojeg su navijači prilikom izlaska iz igre u susretu sa Juventusom najviše izviždali, a ialijanski mediji navode da je mladi Francuz jako frustriran i zbog "nedodirljivog" Francesca Tottija u klubu.
Menez je jedan od najboljih francuskih fudbalera u svojoj generaciji, a prema svemu sudeći, nakon godinu dana izbivanja vratiće se u domovinu. Trenutno na tržištu vrijedi oko 10 miliona eura, ali se predpostavlja da će ga čelnici Rome zbog njegovog nezadovoljstva pustiti i za manje novce.


 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.