Merson bez vozačke dozvole 14 mjeseci

Merson bez vozačke dozvole 14 mjeseci

Paul Merson, nekadašnji napadač Arsenala, dobio je zabranu upravljanja automobilom u narednih 14 mjeseci, nakon što je dokazano da je vozio u alkoholiziranom stanju.

Merson je u oktobru prošle godine imao saobraćajnu nesreću. Svojim Mercedesom u jutarnjim satima udario je u kamion težak 38 tona, ali nije odmah radio aktotest.

Poslije je ustanovljeno da je vozio u pijanom stanju, te nakon što je proglašen krivim, Prekršajni sud odredio mu je kazno od 14 mjeseci zabrane vožnje, te novčanu kaznu u iznosu od 1.500 funti.

Merson, koji je u toj saobraćajnoj nesreći pretrpio manje povrede glave, nije se branio, čak je rekao da je i on bio jedan do ljudi koji su u tom trenutku pozvali policiju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.