Mertersacker: Neću napustiti Werder

Ne zanima ga Arsenal

Mertersacker: Neću napustiti Werder

Edmir Škorić

Per Mertersacker, stoper njemačkog Werdera iz Bremena, medijski se pojavljivao u kontekstu sa Arsenalom, no otkrio je kako nema namjeru preći na Otok.

Britanski mediji su napravili popis defanzivaca koje bi, navodno, Arsene Wenger želio dovesti već u januarskom prelaznom roku. Na tom spisku se našao i stoper Werdera Per Mertersacker.

"Ugovor mi ističe 2012. godine, ali ja neću preći u Englesku. Ovo je trenutno loš period za Werder, ali neću ih napustiti. Želim pomoći klub u ovakvoj situaciji, i sada nije vrijeme da razmišljam o budućnosti", poručio je Mertersacker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije