Mertesacker: Imali smo sreće, provukli smo se

Defanzivac Arsenala nakon Napolija

Mertesacker: Imali smo sreće, provukli smo se

Midhat Šljivak

Napoliju je u susretu protiv Arsenala (2:0) nedostajao jedan pogodak kako bi prošao u osminu finala Lige prvaka.

Ipak, tim iz Napulja nije uspio da napravi podvig, a iz Arsenala su priznali kako su imali sreće, što je istakao i defanzivac tima iz Londona Per Mertesacker.

"Bila je čudna atmosfera u pojedinim trenucima, jer smo gubili. Bili smo na petama danas, ali ćemo biti prvi već u subotu. Provukli smo se. Imali smo sreće večeras, ali igrali smo dobro u grupnoj fazi i zaslužili smo je"; rekao je Mertesacker.

Pored Arsenala dalje ide ekipa Borussije iz Dortmunda, dok će Napoli u Evropsku ligu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.