Merzić: Nakon subote ću znati napuštam li Velež ili ne

Na izlaznim vratima

Merzić: Nakon subote ću znati napuštam li Velež ili ne

Samir Merzić nije se pojavio na jučašnjem treningu Veleža. Iskusni defanzivac trenutno boravi u Norveškoj, zemlji u kojoj će vrlo vjerovatno nastaviti svoju karijeru. 

„U subotu ću znati hoću li napustiti Velež ili ne. U svakom slučaju postoji ponuda kluba iz Norveške koji nije član prve lige, ali koji mi nudi odlične uslove. Jedini problem je radna dozvola, a ukoliko je uspijem steći vjerovatno ću napustiti matični klub,“ kaže Merzić.

Jedan od najboljih igrača Veleža u posljednje vrijeme u slučaju da se posao u Norveškoj ne realizuje gotovo sigurno bi ostao u matičnom klubu.

„Ljudi iz Veleža su bili maksimalno korektni, dopustili su mi odlazak u inostranstvo jer smatraju da sam na neki način zadužio klub. Ako sam doprinio dobrim rezultatima Veleža, a nadam se da jesam, to me čini i ponosnim i sretnim. U svakom slučaju nakon subote ću znati odlazim li definitivno,“ dodao je Merzić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.