Merzić pojačao Slobodu: Možemo do titule

Sutra se priključuje ekipi na pripremama u Turskoj

Merzić pojačao Slobodu: Možemo do titule

Adnan Beganović

Trenutni lider premijerligaške karavane, FK Sloboda, u drugi dio sezone ući će jači za Samira Merzića.

Sada već bivši fudbaler Veleža dogovorio je saradnju sa Slobodom i sutra će se pridružiti ekipi na pripremama u Turskoj.

Na njegovom dolasku insistirao je šef stručnog štaba Slobode, Husref Musemić, koji u Merziću vidi idealnu zamjenu za Kisu i Moranjkića.

"Istina je, sve smo dogovorili. Razgovorao sam i sa predsjednikom kluba i već sutra putujem u Tursku. Siguran sam da svojim iskustvom mogu pomoći ekipi u ostvarivanju ciljeva. Očekuje nas borba za titulu, a uvjeren sam da ćemo se na kraju radovati", za SportSport.ba je izjavio Merzić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, osim za Velež iskusni 32-godišnji fudbaler nastupao je za Usti nad Labem, Teplice i Senicu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi