Merzić strijelac trećeg gola
Merzić se na teren vratio pogotkom

Teplice savladale Kladno – 3:1

Merzić strijelac trećeg gola

Samir Merzić, nekadašnji i potencijalni A reprezentativac Bosne i Hercegovine upisao se u listu strijelaca u današnjoj pobjedi njegovih Teplica protiv Kladna u prijateljskoj utakmici odigranoj u Litomericichu.

Teplice su slavile rezultatom 3.1, a naš internacionalac postigao je treći gol u 61. minuti. Zanimljivo, Merziću je ovo prva utakmica u ovoj sezoni, nakon što se oporavio od povrede.

Teplice i Kladno odigrali su danas još jednu utakmicu u kojoj su snage odmjerili uslovno rečeno igrači iz prvih postava ove dvije ekipe. Završeno je bez pobjednika (1:1), a i među „prvotimcima“ su bila dvojica naših igrača. Admir Ljevaković je susret počeo od prve minute, a upravo je umjesto njega u 65. minuti u igru ušao Aidin Mahmutović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.