Merzić: Zadovoljni smo, ostaje žal zbog propuštenih prilika

Velež neporažen napustio Bilino polje

Merzić: Zadovoljni smo, ostaje žal zbog propuštenih prilika

U dobrom svjetlu predstavio se Velež na Bilinom polju. Mostarci nisu dozvolili indisponiranom domaćinu niti jednom da ozbiljno ugrozi Ošrakovićev gol, a sa malo više sreće i koncentracije u završnici mogli su Rođeni i do punog plijena.

Ipak, ni ovako u Mostaru nisu nezadovoljni. “Zadovoljni smo konačnim rezultatom, iako je iskreno ostala žal zbog propuštenih prilika koje smo stvorili. Tu prije svega mislim na Ramovićev zicer u finišu utakmice,” kaže Veležov defanzivac Samir Merzić.

Naredno kolo donosi gostovanje Olimpica u Mostaru. Posljednji su put Vukovi u Vrapčićima poraženi prije više od dvije godine kada je bilo 3:0 uz pogotke Mustafe Kodre i u dva navrata današnjeg sportskog direktora Admira Velagića.

“Od kada sam se iz Rusije vratio u Velež još uvijek nismo savladali Olimpic. Tradicionalno su neugodni na domaćem terenu, u prošloj je sezoni u dva navrata bilo 1:1, nadam se da ćemo ovog puta skinuti to prokletstvo i savladati ih,” dodaje Merzić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.