Meša vidi BiH na Svjetskom prvenstvu
Najbolji bh. trener za prošlu godinu u izboru SportSport.ba: Mehmed Baždarević

Proslavljeni bh. trener predviđa

Meša vidi BiH na Svjetskom prvenstvu

Najbolji bosanskohercegovački trener za prošlu godinu u izboru SportSport.ba, strateg francuskog Grenoblea Mehmed Baždarević poželio je sreću, ali i pozvao na oprez fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Reprezentaciji BiH predstoje dvije odlučujuće utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Južnoj Africi, a proslavljeni bh. fudbalski stručnjak iz Grenoblea u telefonskom je razgovoru za SportSport.ba poželio našim Zmajevima sve najbolje.

"Evo upravo se namjeravam čuti sa Zlatanom (Muslimovićem) da vidim malo kako stoje stvari uoči susreta sa Armenijom", kaže Meša.

Kakva su vaša očekivanja u duela u Jerevanu u subotu?

"Očekivanja, nade i želje su na visokom nivou, kao i kod svakog drugog Bosanca i Hercegovca. Naša reprezentacija igra ove kvalifikacije sjajno, bez ijedne zamjerke i mogu slobodno reći da sada na okupu imamo jednu od najboljih generacija fudbalera u našoj zemlji".

"Digla se velika euforija oko predstojećih utakmica, ali mislim da će se reprezentativci dobro znati nositi s tim. Očekujem da Bosnu i Hercegovinu naredne godine gledamo na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi", zaključio je Meša za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.