Mešanović: Hvala navijačima, odužiću im se sa golovima

Čelik na krilima Mešanovića slomio Široki

Mešanović: Hvala navijačima, odužiću im se sa golovima

Adnan Beganović

Iza nas su četiri premijerligaška kola, a jedno od najprijatnijih iznenađenja u novoj sezoni je zenički Čelik.

Izabranici Vlade Jagodića u prva četiri kola su osvojili sedam bodova i zasluženo se nalaze pri samom vrhu premijerligaške tabele, a jedan od najzaslužnijih za dobre partije Čelika je mladi napadač Jasmin Mešanović, koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao tri gola.

"Dobra smo klapa, kako na terenu tako i van njega i smatram da naši dobri rezultati i nisu neko iznenađenje. Pokazali smo u ova četiri kola da imamo kvalitet i mislim da ćemo na kraju biti pri samom vrhu tabele", istakao je Mešanović za SportSport.ba i dodao:

"Slijedi nam gostovanje u Travniku gdje idemo na tri boda. Nemamo šta kriti, niti kalkulisati, ova momčad može mnogo i to ćemo već pokazati na Piroti. Atmosfera u gradu je sjajna. Zeničani žive za Čelik, mene su primili fenomenalno i doista je lijepo nositi dres Čelika. Do sada sam postigao tri gola, a do kraja prvog dijela biće ih još, želim se s golovima odužiti navijačima od kojih imam nevjerovatnu podršku."

Mešanović se našao i na proširenom spisku mlade reprezentacije, koju očekuju presudni dueli u borbi za odlazak na Evropsko prvenstvo.

"Dres reprezentacije je svetinja i ukoliko dobijem priliku siguran sam da neću razočarati. Mislim da imamo dobru reprezentaciju, te da ćemo se plasirati u toliko željeni baraž", zaključio je Mešanović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti