Mešanović: Valjda na proljeće bude bolje

Mladi ofanzivac Slobode očekuje bolje dane

Mešanović: Valjda na proljeće bude bolje

Edmir Škorić

Mladi nogometaš tuzlanske Slobode Jasmin Mešanović nije zadovoljan prvim dijelom sezone, no nada se da će za klub s Tušnja sve krenuti nabolje u proljetnom dijelu šampionata.

"Naravno da rezultatima ne možemo biti zadovoljni. Imali smo dosta problema, to se na kraju odrazilo i na naše rezultate. Ostaje nada da će se stanje popraviti i da će u drugom dijelu sezone biti puno bolje. Nastojat ćemo igrati bolje i skupljati što je više moguće bodova, kako kod kuće tako i na strani", rekao je Mešanović za SportSport.ba.

Prvi dio sezone je okončan i sasvim sigurno je da će u zimskom prijelaznom roku doći do promjena u igračkim kadrovima. Hoće li Jasmin promijeniti sredinu?

"Još uvijek ništa ne znam. Tek je završen prvi dio sezone, ali do polovine ovog mjeseca trebalo bi se više znati o mojoj budućnosti. Trenutno odmaram, ali i pomalo treniran kako bi zadržao fizičku spremu".

Mešanović, kako kaže za kraj našeg kraćeg razgovora, ima jednu želju, koju je izrazio jednom prilikom upravo nakon jednog ranijeg razgovora sa novinarima najčitanijeg sportskog portala u regionu.

"Moja najveća želja je da jednom obučen dres Valencije i zaigram na Mestalli. Naravno, to je zasad samo san, ali nikada se ne zna. Moje vrijeme tek dolazi, na meni je da dajem sve od sebe. Trud će se jednom isplatiti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.