Mešanović: Vratiću se još bolji

Propušta Travnik i Rudar, za Borac upitan

Mešanović: Vratiću se još bolji

Adnan Beganović

Sarajevski Željezničar sutra će na Grbavici dočekati Travnik u okviru 21. kola Premijer lige. Izabranici Amara Osima sasvim sigurno će protiv Vezira tražiti nastavak pobjedničke serije. No ono što može zabrinuti sve navijače Željezničara je to, da će momčad s Grbavice i protiv Travnika, ali i protiv Rudara igrati bez najboljeg napadača Alena Mešanovića, dok je njegov nastup u duleu s Borcem pod znakom pitanja.

"Nije dobro, barem u ovom trenutku, ali optimista sam i nadam se da ću se što prije vratiti na teren", rekao je Mešanović za SportSport.ba i dodao:

"Povrijedio sam se u duelu sa Zrinjskim. Naknadne pretrage su pokazale da se radi o rupturi medijalnog ligamenta. Svaki dan sam na terapijama i uvjeren sam da ću vrlo brzo biti onaj stari. Teško je biti van terena, no nakon nekoliko lomova i dvije operacije u dosadašnjoj karijeri, ovo je ništa. Vratiću se bolji nego prije."

Željezničar na usluge Alena Mešanovića neće moći računati u duelima sa Travnikom i Rudarom, dok se još uvijek sa sigurnošću ne može reći da li će napadač momčadi s Grbavice biti spreman za derbi s Borcem.

"Naredna dva susreta ću preskočiti sasvim sigurno. Nadam se da ću se oporaviti do utakmice s Borcem, ali još uvijek ništa nije sigurno. Ja sam optimista i učinit ću sve što je u mojom moći da budem spreman za derbi", zaključio je Mešanović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti