Mešetari uništili Slomićev put ka Dinamu
Kontraverzni Mamić odustao od Slomića

Sramota našeg fudbala

Mešetari uništili Slomićev put ka Dinamu

A. Beganović

Mladi napadač Slobode i velika nada našeg fudbala, Semir Slomić, kako je SportSport.ba još juče pisao neće potpisati ugovor sa zagrebačkim Dinamom, a što je danas potvrđeno i u hrvatskim medijima.

Kako prenose zagrebačke Sportske novosti, posao dovođenja našeg mladog fudbalera u Dinamo, Selmira Slomića, pokvarili su nepoznati "sufleri" koji timu sa Tušnja ne žele dobro.

Sportski direktor Slobode, Enes Mešanović, izjavio je za Sportske novosti da mu se Zdravko Mamić u petak javio i da mu je rekao da ga očekuje u ponedeljak u Zagrebu, te da mu je za nedelju rezervisan apartman u vili "Tina" u Zagrebu. Mešanović je otišao u Zagreb i našao rezervisan apartman na svoje ime, ali tamo doživljava "šok". Zoran Mamić je saopštio sportskom direktoru Tuzlaka da odustaju od transfera i da mogu razgovarati tek za pola godine.

Prema riječima glasnogovornika Dinama, Siniše Jagodića, Dinamo je u subotu obavijestio Tuzlake da odustaju od transfera i da nema potrebe da dolazi u Zagreb. Ovo je potvrdio i Enes Mešanović ali je dodao da poznavajući Zdravka Mamića on nije mogao sumnjati u njegovi riječi.

Kako prenose zagrebačke Sportske novosti, navodni dušebrižnici Dinama su Zdravku Mamiću dostavili lažne informacije u kojim su iznjeli niz laži kako bi kompromitovali mladog Semira Slomića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Provjerit ćemo ko nam je pokvario posao, jer taj Slobodi ne želi dobro, a otprilike znamo odakle vjetar puše. Za Slomića ima vremena, idemo dalje, a što se tiče Dinama, sebi su modri zatvorili Slobodina vrata. Čudi me da je Zdravko Mamić povjerovao nekome koga ne poznaje, a ne meni i skautu Džemi Mustedanagiću koji je Slomića gledao četiri puta", kazao je Mešanović za Sportske novosti.

Bilo kako bilo, transfer perspektivnog Semira Slomića je propao što i nije neko čudo, jer pri svakom transferu naših igrača pojavi se nekoliko mešetara koji žele uzeti sebi novac i ukoliko oni nisu "dio tala" sve će čine da transfer propadne.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti