Messi: Barca može i bez mene

Argentinac propušta Inter

Messi: Barca može i bez mene

Edmir Škorić

Omaleni krilni igrač Barcelone zadobio je lakšu povredu u duelu njegovog tima i Athletic Bilbaa te će propustiti susret sa Interom u 5. kolu skupine F Lige prvaka. Ipak, Argentinac vjeruje da Katalonci i bez njega mogu do pobjede.

Barcelona je u subotu navečer gostovala u Bilbau, gdje je golom Alvesa povela, no na kraju su ipak primili pogodak i podijelili bodove sa Athleticom. U 76. minuti susret je povrijeđen napustio Lionel Messi, da bi Argentinčevo mjesto zauzeo mladi Bojan Krkić.

Iako se činilo da se radi o težoj povredi, liječnički pregledi dokazali su da je Argentinac pretrpio prvi stupanj deformacije njegove lijeve prepone i upitan je za srijedu navečer i okršaj Barcelone i Intera na Nou Campu. Pep Guardiola na mukama je pred važne susrete, budući da će narednog vikenda igrat 'El Clasico' sa Realom, no Messi bi do tada trebao biti spreman.

Messi vjeruje kako njegova momčad može i bez njegove odsutnosti napraviti dobar rezultat.

"Moramo ići naprijed, žalosno je što mi se baš sada do dogodilo jer sam uvijek želio igrati ovako velike utakmice, ali ako ne budem igrao, ništa se neće dogoditi jer imamo pobjedničku momčad i mislim da ćemo uspjeti", kazao je Messi za El Mundo Deportivo, te dodao.

"Ma tko god igrao na terenu ne smijemo zaboraviti da smo Barca i da smo velika ekipa."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti