Messi donio Barci Superkup

Barcelona uzela prvi trofej sezone

Messi donio Barci Superkup

Nogometaši Barcelone osvajači su Super kupa Španije za ovu godinu. Oni su večeras na Nou Campu bili bolji od Seville sa 4:0 i tako nadoknadili poraz od prije sedam dana iz Seville (3:1).

Tri gola su izabranici Pepa Guardiole postigli u prvom poluvremenu utakmice. Konko je u 14. minuti zatresao vlastitu mrežu, da bio Lionel Messi s dva gola u 24. i 44. minuti donio Barceloni veliku prednost.

Rezultat se nije mijenjao sve do posljednje minute meča kada je Lionel Messi trećim golom potvrdio sjajnu igru i donio Barceloni prvi trofej u novoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.