Messi i Aguero cimeri, Gago spava sam

Argentinci u Brazilu

Messi i Aguero cimeri, Gago spava sam

Edmir Škorić

Soba 18 u Cidade do Galo hotelu u Belo Horizotenu jedna je od najskupljih u ovom trenutku...

Argentinska nogometna reprezetnacija odsjela je u luksuznom Cidade de Galu. Izabranici Alejandra Sabelle smješteni su u 12 soba, a najveće zvijezde odsjele su u sobi broj 18.

Zvijezda Barcelone Lionel Messi dijeli sobu sa napadačem Manchester Cityja Sergijom Aguerom. Gonzalo Higuain i Ezequiel Gary su cimeri, Angel Di Maria je zajedno s Ezequielom Lavezzijem, Javier Mascheranu je cimer Pablo Zabaleta...

Jedini od igrača koji ima potpuni mir i koji nema cimera je veznjak Fernando Gago. Argetninci će koristiti ukupno 20 soba u hotelu. Selektor Alejandro Sabella i njegovi pomoćnici koriste jednokrevetne sobe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti