Messi i društvo sa klupe se na čudan način zabavljali u toku utakmice protiv Villarreala
Na klupi Barcelone odvijala se prava zabava od samog početka utakmice pa sve do trenutka kada je Villarreal smanjio na 2:1, odnosno trenutka kada je Messi otišao na zagrijavanje.

Zabavu prekinuo gol domaćina

Messi i društvo sa klupe se na čudan način zabavljali u toku utakmice protiv Villarreala

Esmer Oštraković

Barcelona je u utorak na gostovanju u jako efikasnoj utakmici podijelila bodove sa Villarrealom, a konačan rezultat utakmice bio je 4:4.

Bod Barceloni donijeli su Messi i Suarez golovima u 90. i 93. minuti, jer je Villarreal do tada vodio sa 4:2, i pravo je čudo kako su uspjeli prokockati pobjedu.

Ipak, na klupi Barcelone odvijala se prava zabava od samog početka utakmice pa sve do trenutka kada je Villarreal smanjio na 2:1, odnosno trenutka kada je Messi otišao na zagrijavanje.

Glavni u zabavi i smijehu bili su Messi, Pique, Boateng i Semedo, a glavni predmet zabave bila je flašica vode.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi