Messi: I to se moralo dogoditi

Nakon sinoćnjeg poraza

Messi: I to se moralo dogoditi

Adnan Beganović

Nakon 19 susreta bez poraza fudbaleri Barcelone sinoć su na gostovanju kod Real Sociedada terem napustili pognutih glava. Slavio je Soiedad sa 3:2, iako je Barcelona imala prednost od dva gola, no u katalonskom klubu nisu previše razočarani.

Tako je najbolji svjetski fudbaler Lionel Messi, nakon susreta izjavio:

"I to se moralo dogoditi. Ali, ne smijemo se previše osvrtati na ovaj poraz jer već za nekoliko dana igramo važnu utakmi u četvrtfinalu Kupa Kralja", izjavio je Messi.

Trener Barcelone Tito Villanova smatra da je ključni trenutak utakmice bilo isključenje Gerarda Piquea u 56. minuti.

"Čak i da je bio prekršaj, žuti karton u 200 sličnih slučajeva ne bio dodijeljen. Mislim da od toga ništa više ne moram dodati. Rekao sam Piqueu na poluvremenu da mora biti oprezan jer će vjerovatno kod narednog prekršaja dobiti žuti karton", istako je Vilanova.

"Igračima Sociedada čestitam. Njihova pobjeda je više plod njihove dobre igre, nego naše loše", zaključio je trener Barcelone.
<br

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije