Messi iznenadio sve na treningu Barcelone

Povrijeđen došao na trening

Messi iznenadio sve na treningu Barcelone

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone, Lionel Messi, jutros se uspješno vratio treninzima nakon lakše povrede.

Messi je prošle sedmice svojim pogotkom donio pobjedu reprezentaciji Argentine protiv Urugvaja, ali se zbog povrede ranije vratio u Barcelonu. Nakon dodatnih pregleda utvrđeno je da Messi mora mirovati nekoliko dana.

Ipak, na iznenađenje mnogih Messi se jutors pojavio na treningu Barcelone, te je trenirao odvojeno od ekipe. Luis Enrique je nakon treninga izjavio da je Leo ovim pokazao da ima veliku želju da se što prije vrati na teren.

Iako je počeo sa laganim treninzima još uvijek nije poznato kada će se Messi vratiti na teren. Podsjećamo, Argentina je sinoć bez Messija remizirala na gostovanju protiv Venecuele (2:2).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi