Messi: Jonas je kao Cesc ili Torres

Messi: Jonas je kao Cesc ili Torres

Argentinska zvijezda Barcelone Lionel Messi izjavio je da krilo Newcastlea Jonas Gutierrez ima potencijal da izraste u svjetskog igrača.

Messi smatra da je njegov kolega iz reprezentacije Argentine dobar kao i bilo koji drugi veliki igrač u Premier ligi, poput Cesca Fabregasa ili Fernanda Torresa.

"Znam da u Engleskoj igraju sjajni igrači poput Rooneya, Fabregasa ili Torresa, ali Jonas je dobar kao svako od njih. Uvjeren sam da će ova sezona biti njegova sezona. Maradona je za njega rekao da će biti jedan od trojice najvažnijih igrača Argentine i ja se s tim slažem", rekao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.