Messi još uvijek ima jednu neispunjenu želju

Želi da se vrati u matični klub na kraju karijere

Messi još uvijek ima jednu neispunjenu želju

E. Čaušević

Čelnici Barcelone saopštili su danas da će Lionelu Messiju ponuditi novi ugovor prema kojem će Argentinac do kraja karijere ostati u katalonskoj ekipi.

Messi je cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo u Barceloni, ali ne krije želju da je završi u Newell's Old Boysu iz kojeg je kao dječak stigao u Španiju. Iako ima ugovor života u ponudi, Messi ne krije želju da se nekada vrati u Argentinu.

"Newell's Old Boysi su moja velika želja i volio bih se vratiti. To je uvijek bio moj san, ali vidjet ćemo šta će biti u budućnosti", rekao je Messi.

Predsjednik argentinskog kluba Christian D'Amico izjavio je da je spreman čekati Messija koliko god treba, ali da se nada da će najbolji igrač na svijetu odlučiti da svoju karijeru završi u Newell'su.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi