Messi kapiten argentinske reprezentacije

Messi kapiten argentinske reprezentacije

Javier Mascherano više nije kapiten argentinske reprezentacije. Alejandro Sabella je odlučio da kapitensku traku od sada nosi Lionel Messi.

Sabella, Mascherano i Messi dogovorili su se u Barceloni da od sada kapitensku traku u reprezentaciji Argentine nosi najbolji nogometaš na svijetu.

Novi selektor trenutno putuje po Evropi gdje se susreće sa igračima, te sa njima razgovara o novoj koncepciji igre i izlaže svoje zahtjeve.

U nedjelju nakon susreta Superkupa Španije između Barcelone i Reala, očekuje ga razgovor sa argentinskim triom iz kraljevskog kluba - Di Marijom, Gagom i Higuainom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti