Messi naredne sedmice potpisuje novi ugovor sa Barcom

Messiju ugovor do 2018. godine

Messi naredne sedmice potpisuje novi ugovor sa Barcom

Midhat Šljivak

Najbolji fudbaler svijeta, Lionel Messi, potpisaće naredne sedmice produženje ugovora sa Barcelonom, izjavio je danas predsjednik katalonskog kluba Sandro Rosell.

Rosell je izjavio kako će Messijev novi ugovor važiti do juna 2018. godine i da će zvanično potpisivanje uslijediti naredne sedmice. Također, je saopštio kako klub dosad nikad nije primio niti jednu ponudu za sjajnog Argentinca.

"Messi će potpisati novi ugovor naredne sedmice. Klub dosad nije imao niti jednu ponudu za njega, a on ako ih je dobijao, ubjeđen sam da ih je glatko odbio", rekao je Rosell.

Danas je Barca potpisala produženje ugovora sa Xavijem Hernandezom do juna 2016. godine, a isto je učinila i sa Carlesom Puyolom. Naredne sedmice je na redu Messi, dok jedini na produženje ugovora nije pristao golman Victor Valdes, čiji ugovor ističe 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije