Messi: Ne žurim sa produženjem ugovora

Messi: Ne žurim sa produženjem ugovora

Lionel Messi tvrdi da ne žuri s otpočinjanjem pregovora o produženju ugovora s Barcelonom.

Sadašnji ugovor Argentinca ističe 2016. godine, a 25-godišnji igrač navodi da nema potrebe za paniku kada je u pitanju njegov dugogodišnji ostanak u klubu.

"Nisam zabrinut zbog ugovora, to sam ponovio mnogo puta", kazao je Messi za "Marcu".

"Moji ciljevi s klubom su dugoročni - pokušati osvojiti sve što smo dosad osvojili", dodao je.

Messi je na dobrom putu da ponovi dosadašnje uspjehe. S Barcelonom zauzima prvo mjesto na tabeli španske Primere i u konkurenciji je za nagradu "Zlatna lopta".

"Kažu da se volim nadmetati. Volim trenirati, igrati i pobjeđivati. Uvijek sam bio takav, ali bi me radovalo i kada bi neko od mojih suigrača dobio 'Zlatnu loptu'. Također su je zaslužili", izjavio je Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.