Messi: Nemam vremena da uživam u nagradi

Skromni Argentinac

Messi: Nemam vremena da uživam u nagradi

Lionel Messi je sinoć osvojio četvrtu Zlatnu loptu u svojoj karijeri. Time je Argentinac postao igrač sa najviše priznanja ove vrste svih vremena. 

"Jako sam sretan zbog nagrade. Ovo je četvrti put da dobijem ovu nagradu i nadam se da će biti mjesta za nju u mojoj kući. Međutim nemam vremena da zastanem i razmišljam o nagradama, da uživam u njima. Već mislim na naredni susret," rekao je Messi. 

 

Rekao je Messi kako se ne poredi sa drugim igračima, te da za sebe ne smatra za najboljeg na svijetu. "Ne poredim se sa drugim igračima i ne smatram sebe najboljim igračem na svijetu. Pokušavam samo da uživam, ali nemam mnogo vremena, svaka tri dana igramo novi susret," rekao je Argentinac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije