Messi: Neymar će i u dresu Barcelone pokazati svoj kvalitet

Messi: Neymar će i u dresu Barcelone pokazati svoj kvalitet

Adnan Beganović

Za najboljeg igrača nedavno okončanog Kupa konfederacija proglašen je Neymar, koji je reprezentaciju Brazila vodio to titule.

Novi igrač Barcelone, Neymar, na Kupu konfederacija je pokazao svu raskoš svog talenta, a njegovim igrama oduševljeni su mnogi, pa i njegov novi saigrač Lionel Messi.

"Neymar je odigrao fantastično na Kupu konfederacija. Siguran sam da tako dobar može biti i u Barceloninom dresu", izjavio je Messi.

"Nema sumnje da će Neymar na terenu ispuniti sve ono zbog čega je doveden u Barcelonu", dodao je najbolji svjetski fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.