Messi: Plavci su opušteni jer nas svi vide u finalu

Uoči duela sa Chelseajem

Messi: Plavci su opušteni jer nas svi vide u finalu

Adnan Beganović

U okviru polufinala Lige prvaka sutra će u Londonu snage odmjeriti Chelsea i Barcelona. Katalonska momčad u ovaj duel ulazi kao apsolutni favorit, no najbolji fudbaler današnjice Leo Messi, ipak, poziva na oprez.

"Ne smijemo se opuštati, naš protivnik je u polufinalu zato što je to igrama izborio, a ne zbog toga što mu je to poklonjeno", istakao je Messi uoči sutrašnjeg meča.

"Barcelonu svi vide u finalu, pa zbog toga londonska momčad može igrati bez pritiska, odnosno velikih očekivanja. Chelsea je momčad sa velikim iskustvom, a svi naši dueli u bližoj prošlosti bili su vrlo izjednačeni", dodao je fudbaler Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.