Messi pomaže klubu u kom je ponikao

Messi pomaže klubu u kom je ponikao

Jedan od najboljih igrača današnjice Lionel Messi (21) odlučio je pomoći svom bivšem klubu, Newell's Old Boysima, u obnovi trening kompleksa.

Messi je prve fudbalske korake napravio u Newell's Old Boysima između 1995. i 2000. godine, kada su njegov talent zapazili skauti Barcelone i doveli ga na Camp Nou.

Ipak, Messi nije zaboravio svoj bivši klub koji ima financijskih problema, te će mu pomoći na način da će uložiti novac u obnovu trening kompleksa Bella Vista, u sklopu kojeg bi trebala biti izgrađena i nova dvorana za vježbanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti