Messi ponovo zabio tri puta

Primera Division

Messi ponovo zabio tri puta

U posljednjoj utakmici 27. kola španske Primere Barcelona je u odličnoj utakmici, ponovo na krilima sjajnog Lionela Messija, slavila pobjedu na gostovanju kod Zaragoze (4:2).

Već u 5. minuti je argentinski majstor zatresao mrežu Zaragoze i tim rezultatom se otišlo na odmor.  U nastavku utakmice Messi je nastavio svoj šou. U 66. minuti je povisio na 2:0, a u 78. na 3:0.

U posljednjih pet minuta Zaragoza je malo zakuhala stvari na terenu. Calunga je golovima u 85. i 89. minuti vratio Aragonce u igru, ali se Zlatan Ibrahimović pobrinuo da u 90. minuti iz penala potvrdi pobjedi i ugasi nadu navijača Zaragoze da mogu doći do poravnanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.