Messi: Prebrodit ćemo Guardiolin odlazak

Argentinac uvjeren

Messi: Prebrodit ćemo Guardiolin odlazak

Igrač Barcelone i jedan od najboljih igrača današnjice, Lionel Messi izjavio je da ga je šokirala odluka Pepa Guardiole da napusti klupu katalonskog giganta, ali je istakao da će ipak Barcelona prebroditi odlazak sjajnog mladog stručnjaka.

Guardiola je tokom svog četvorogodišnjeg mandata uspješno vodio Barcelonu te je osvojio 14 trofeja. Ipak kako Pep sam kaže, zbog zamora i stresa odlučio je napustiti Barcelonu te je tom odlukom šokirao fudbalski svijet. Međutim, Messi smatra da će Barcelona uspjeti da se prilagodi novom treneru, Titu Vilanovi.

"Nikad nisam razmišljao o promjeni sredine. Ne idem nikuda. Prebroditi ćemo Guardiolin odlazak. Tito je drugačiji ali ćemo se prilagoditi i nadamo se da će rezultati biti slični. Mislim da se naš rad neće puno promjeniti", kazao je sjajni Argentinac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.