Messi prije bračnog putovanja ide prvo do Barcelone

Konačno će produžiti ugovor

Messi prije bračnog putovanja ide prvo do Barcelone

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbaler svijeta Lionel Messi dugogodišnju vezu sa Antonellom Roccuzzo krunisao je brakom.

Vjenčanje se prije dva dana održalo u rodom gradu mladenaca Rosariju, a argentinski mediji su ga već proglasili vjenčanjem stoljeća. Messi je već dugo u vezi s Antonellom, te ovaj par već ima dva sina, Thiaga i Matea. 

Lionel i Antonella su odlučili svoje bračno putovanje provesti na Karibima, no Messi će nakratko svratiti i do Barcelone. Naime, argentinski fudbaler bi konačno trebao potpisati novi ugovor s katalonskim klubom jer mu sadašnji ističe na kraju naredne sezone.

Navodno, Messi će danas biti u Barceloni gdje će se sastati s čelnicima kluba kako bi potpisao novi ugovor. Sigurno da su ovo najljepše vijesti za navijače Barcelone ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi