Messi priželjkuje Fabregasa i Mascherana
Leo Messi

Messi priželjkuje Fabregasa i Mascherana

Zvijezda Barcelone Lionel Messi izjavio je kako se nada da će njegov klub ovog ljeta na Camp Nou dovesti Cesca Fabregasa i Javiera Mascherana.

“Nadam se da će mi se uskoro pridružiti Javier Mascherano. Znam ga prilično dugo iz reprezentacije Argentine i njegove kvalitete su svakako cijenjene. Isto vrijedi i za Fabregasa. Fudbaler njegove kvalitete uvijek je dobrodošao”, rekao je Messi.

Dovođenje Mascherana na Camp Nou iz redova Liverpoola mogao bi biti nešto lakši zadatak za upravu prvaka Španije i Evrope. Fabregas, međutim, nosi kapitensku traku Arsenala i u nekoliko navrata je izjavio kako je veoma sretan u Londonu i kako nema namjeru otići sa Emiratesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.