Messi upitan za Sevillu
Lionel Messi najbolji je igrač Barcelone

Zbog želučanih smetnji

Messi upitan za Sevillu

Prema pisanju španskih medija, Argentinac Lionel Messi propustio je posljednji Barcelonin trening zbog problema sa želucem i zbog isth je upitan njegov nastup u derbi meču 32. kola Primere protiv Seville u srijedu.

Katalonski dnevnik Sport navodi kako se Messi možda oporavi do utakmice, ali dodaje da neće zaigrati samo ako nije potpuno spreman i to zbog teškog rasporeda susreta.

Poznato je da Barcu nakon dvoboja sa Sevillom, očekuju mečevi protiv Valencije, Chelseaja (Liga prvaka), Real Madrida i Villarreala.
Sjajni Argentinac je iza Samuela Etoa (26 golova) drugi najbolji Barcin strijelac ove sezone (20), a dodao je još i deset asistencija.

Sedam kola prije kraja prvenstva Barcelona je lider sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Real.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije