Messi: Uvijek je lijepo pobijediti Brazil

Messi zadovoljan pobjedom

Messi: Uvijek je lijepo pobijediti Brazil

Midhat Šljivak

Lionel Messi je sinoć ponovo oduševio fudbalski svijet. U prijateljskom susretu protiv Brazila koji je njegova Argentina dobila sa 4:3, Messi je postigao hat-trick.

Nakon utakmice Messi nije krio zadovoljstvo pobjedom u ovoj utakmici protiv vječitog rivala, a kako je istakao nakon meča timska igra je donijela pobjedu Gaučosima.

"Higuain je igrač s kojim se sjajno razumijem. Također, ista situacija je sa Aguerom. Lijepo je kada igramo zajedno jer stvaramo veliki broj prilika.", rekao je Messi.

Dodao je potom da je zadovoljan igrom kompletne ekipe i da smatra da su konačno ušli u pobjednički ritam.

"Ne znam šta se promijenilo, stvari su mnogo drugačije nego prije. Reprezentacije pobjeđuje i polako ulazimo u dobru formu. Ipak, moramo još puno raditi kako bi nastavili pobjeđivati i u narednim susretima", rekao je Messi nakon utakmice sa Brazilom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.