Messi: Volio bih da nisam toliko poznat

Uživa sa svojom porodicom

Messi: Volio bih da nisam toliko poznat

Endin Čaušević

Jedan od najboljih fudbaler današnjice Lionel Messi nedavno je produžio svoju ugovor s Barcelonom do ljeta 2021. godine nakon čega će karijeru najvjerovatnije okončati u Argentini.

Messijeva najveća želja jeste da svoju karijeru završi u dresu Newell's Old Boysa koje je napustio još kao dječak. Argentinac s Barcelonom ima ugovor do ljeta 2021. godine koji je potpisao prije nekoliko sedmica i čini se da će tada i napustiti katalonski klub.

Ovaj 30-godišnji fudbaler pred sobom sigurno ima još nekoliko sezona, ali priznao je da već lagano počinje razmišljati o tome čime će se baviti kada jednog dana okači svoje kopačke o klin. Jedno je sigurno, a to je da Messi neće u trenerske vode.

"Pa, jednostavno ne vjerujem da imam osjećaj za trenerski posao. Vjerovatno to neću raditi, ali imam vremena da se predomislim. O fudbalu rijetko pričam s porodicom jedino kada se nešto drastično desi u klubu ili reprezentaciji. Živimo normalan život i istina je da nekad poželim da nisam tako poznat i da mogu normalno hodati", rekao je Messi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije