Messi: Zadovoljan sam, ali neće to biti tri lake utakmice

Prokomentarisao grupu F

Messi: Zadovoljan sam, ali neće to biti tri lake utakmice

Jednog od najboljih fudbalera današnjice i četverostrukog dobitnika Zlatne lopte nije bilo u sastavu Argentine u prijateljskom susretu odigranom u St. Louisu u kojem je naša selekcija poražena od Gaučosa sa 2:0, ali sigurno je da će Lionel Messi sa kapitenskom trakom oko ruke predvoditi Argentince u prvom kolu grupe F protiv Zmajeva na Maracani.

Kapiten argentinske reprezentacije poručuje kako nema lakih utakmica na Svjetskom prvenstvu.

"Zadovoljan sam protivnicima koje nam je dodijelio ždrijeb. Ali ne dijelim mišljenje da će to biti tri lagane utakmice. To je Svjetsko prvenstvo i nema laganih utakmica. Sve su grupe jake i treba igrati maksimalno u svakoj utakmici", rekao je fudbaler Barcelone u izjavi za španske medije. 

"Čudo iz Rosarija" trenutno se oporavlja od povrede bedrenog mišića, još jedne u nizu koja je obilježila prvi dio ove sezone za najboljeg argentinskog fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.