Messi: Želim još dugo igrati u Barceloni

Riješio nesuglasice

Messi: Želim još dugo igrati u Barceloni

Lionel Messi riješio je nesuglasice sa čelnicima Barcelone i nema namjeru u skorije vrijeme napustiti redove katalonskog kluba. 

Iako su sjajnog argentinskog fudbalera u svojim redovima željeli vidjeti Chelsea i Paris Saint Germain, Messi je u izjavi za tamošnje medije još jednom naglasio da želi dugo nositi dres Barcelone.

"Dosta utakmica sam propustio zbog povrede i htio bih prošlu godinu da arhiviram jer nije bila uspješna, kako za Barcelonu, tako i za mene. Iako nisam bio u potpunosti zadovoljan, radio sam naporno kako bih se vratio u formu i sada sam sretan. Imamo mnogo dobrih napadača, kao što su Suarez i Neymar, koji donose mnogo više od golova. Želim još dugo da igram u Barceloni", riječi su Messija. 

Klubovi koji su pokazali interes za usluge Messija navodno su za transfer bili spremni izdvojiti čak 250 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.