Messi: Želimo Argentincima priuštiti radost

Messi: Želimo Argentincima priuštiti radost

Edmir Škorić

Barcelonin nogometaš Lionel Messi u intervjuu za katalonski Sport kazao je kako želi osvojiti Copa Americu, ali i puno naslova sa Kataloncima.

Messi, zasigurno najbolji nogometaš svijeta u ovom trenutku, ove godine ima priliku i sa nacionalnim timom osvojiti trofej. Argentina će biti domaćin Copa Americi.

"Nadam se da ćemo ove godine na Copa Americi svim Argentincima priuštiti radost. Imamo odličnu reprezentaciju, ideju kako moramo igrati i ogromnu želju da osvojimo trofej pred svojim navijačima", rekao je Messi, dodavši kako namjerava još puno toga osvojiti s Barcelonom.

"S Barcelonom želim nastaviti na isti način kao i protekle sezone. Mi smo momčad. Niko od nas ne igra samo za sebe. Svi imamo isti zadatak. Razmišljamo samo o pobjeđivanju, nikada se ne opuštamo niti se zadovoljavamo postignutim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti